Son Dakika!!

SEWEET TOOTH DİZİSİ HAKKINDA BİLGİ

 SEWEET TOOTH DİZİSİ HAKKINDA BİLGİ 

 Yaratıcı:  Jim Mickle 

Oyuncular: Christian ConveryNonso AnozieAdeel Akhtar

Ülke              :ABD  

BÖLÜM VE SEZON SAYISI: 8 BÖLÜM , 1.SEZON  

SEWEET TOOTH KONUSU :

Sweet Tooth, izleyiciyi on yıl önce yaşanan Büyük Çöküş’ün dünyanın altını üstüne getirdiği ve gizemli bir şekilde melezlerin ortaya çıkmasına yol açtığı; bebeklerin yarı insan, yarı hayvan olarak doğduğu bir dünyaya davet ediyor.
Gözlerden uzaktaki orman evinde güvenli bir şekilde on yıl yaşayan Gus adlı melez bir geyik-çocuk, beklenmedik şekilde Jepperd adlı yalnız bir gezginle arkadaşlık kurar. Bu ikili, Amerika’dan geriye kalan topraklarda olağanüstü bir maceraya çıkarak Gus’ın kökeni, Jepperd’ın geçmişi ve yuva denen şeyin gerçek anlamı hakkındaki sorulara yanıt arar. Gus kısa süre içinde ormanın dışındaki yemyeşil ve tehlikeli dünyanın hayal dahi edemeyeceği kadar karmaşık olduğunu öğrenir. 
 


   DİZİN KURUCULARI 

Sweet Tooth, daha önce Stake Land, We Are What We Are ve Cold in July gibi filmlere imza atan Jim Mickle‘ın imzasını taşıyor. Daha önce Hap and Leopard dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Mickle, yaratıcısı olduğu, aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosunu Ben Schwartz (Arrow) ile birlikte kaleme aldı.

Sweet Tooth’un sekiz bölümlük ilk sezonunun beş bölümünü Jim Mickle yönetirken, ilk sezonda kamera arkasına geçen diğer isimler Robyn Grace ve Toa Fraser oldu. 

OYUNCULARIN ROLLERİ 

Christian Convery. Rolü : Gus.
Nonso Anozie. Rolü : Tommy Jepperd.
Adeel Akhtar. Rolü : Aditya Singh.
Aliza Vellani. Rolü : Rani Singh.
Sarah Peirse. Rolü : Dr. Bell.
Will Forte. Rolü : The Father.
Stefania Owen. Rolü : Bear.
Dania Ramirez. Rolü : Aimee Eden.
 BENİ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN :)

Hiç yorum yok