Son Dakika!!

EŞSİZ MANZARASI İLE AKLINIZI ÇELEÇEK OLAN MUAZZAM TATİL YERİNE ADAY OLAN AKYAKA

 EŞSİZ MANZARASI İLE AKLINIZI ÇELEÇEK OLAN MUAZZAM TATİL YERİNE ADAY OLAN  AKYAKA 

Marmaris’in popüler ve sakin tatil beldelerinden birisi olan Akyaka tatil ve gezi rehberi sayfamızda, Akyaka’da gezilecek yerler, aktiviteler, plajlar, yeme içme, ulaşım ve konaklama imkanları hakkında özet bilgileri bulabilir, Akyaka’nın nasıl bir yer olduğunu görebilirsiniz.
Akyaka, Marmaris‘in 31,2 km. kuzeyinde, Gökova Körfezi kıyısında çam ormanlarıyla kaplı tepeler ile deniz arasında çok güzel bir koyda yer alan tatil beldesi. Eski bir balıkçı kasabası olan Akyaka, zaman içerisinde turizm alanında önemli atılımlar yaparak bölgenin popüler tatil ve turizm merkezlerinden birisi olmuş durumda.
 

Nasıl bir yer?

Doğa içerisinde, kalabalıktan uzak huzur dolu bir tatil yapmak isteyenler için Akyaka, mavi bayraklı plajı, çevre koy ve plajları, akvaryum gibi berrak sularıyla Azmak deresi, derede tekne turları ve dere kenarı restoranları, kendine has mimarisiyle korunmuş evleri, doğa yürüyüşü parkurları, orman kampları, su sporları ve yanıbaşındaki kitesurf ve kiteboard merkezi çok güzel fırsatlar sunmakta.

Akyaka, aynı zamanda 2010 yılından bu yana “Yavaş Şehir (Cittaslow)” ünvanına da sahip.Akyaka’nın hemen yanıbaşında Gökova Körfezi kıyısında dünyanın en iyi kiteboard ve kitesurf plajı bulunmakta. Bu nedenle Akyaka’da aslında hem normal tatilciler hem de kitesurf meraklıları olarak iki farklı tatilci gurubu tatil yapmakta.

KUŞ BAKISI GÖRÜNTÜSÜ 


MUAZZAM GECE GÖRÜNTÜSÜ VE YILDIZLARI İZLEME KEYFİ 
 

Tertemiz ve el değmemiş  ve buz gibi soğuk denizinin tadını çıkarın.



Hiç yorum yok